SCHOLING BIJ NIEUWE STANDAARD AF

De nieuwe standaard Atrium Fibrilleren is verschenen. Natuurlijk heeft de HartvaatHAG de scholing al klaar en kunt u meteen een scholing gaan plannen.

Bijvoorbeeld als u een nieuwe transmurale afspraak gaat maken in de regio. Met de All-in studie in de hand is het inmiddels duidelijk dat geïntegreerde AF zorg een enorme meerwaarde heeft zoals 45% minder sterfte. Die zorg wordt mede door onze praktijkondersteuners of verpleegkundigen verzorgd.

Naast goede afspraken in de regio is goede scholing een must voor het welslagen van zo’n project. Uw kaderhuisarts Hart- en vaatziekten kan gebruikmaken van ons kant en klaar scholingsmateriaal. En mocht u zelf nog geen kaderhuisarts in huis hebben dan zijn wij behulpzaam bij het vinden van een kaderhuisarts in de regio.

De scholing is lekker interactief, met casus voor huisartsen of voor praktijkondersteuners. Voor geïnteresseerden is de scholing zelfs uit te breiden met een pakket ritmestoornissen; de voor de huisartspraktijk relevante ritmestoornissen passeren in een interactieve scholing de revue. Hiermee kunt u een middagvullend programma aanbieden. De scholing Atriumfibrilleren alleen duurt 2 uur.

u vindt alles over onze scholingen achter deze Link